Kamer van Best Western Premier Freeport Inn

29 augustus 2011      Calgary





7 augustus 2011
Amsterdam -
Calgary

8 augustus 2011
Calgary -
Lake Louise
(Banff NP)

9 augustus 2011
Lake Louise
(Banff NP)

10 augustus 2011
Lake Louise
(Banff NP)

11 augustus 2011
Lake Louise -
Jasper NP

12 augustus 2011
Jasper NP

13 augustus 2011
Jasper NP -
Clearwater

14 augustus 2011
Clearwater

15 augustus 2011
Clearwater

16 augustus 2011
Clearwater -
Vernon

17 augustus 2011
Vernon

18 augustus 2011
Vernon -
Halcyon Hot Springs

19 augustus 2011
Halcyon Hot Springs

20 augustus 2011
Halcyon Hot Springs -
Erickson

21 augustus 2011
Erickson -
Whitefish

22 augustus 2011
Whitefish

23 augustus 2011
Whitefish -
St. Mary

24 augustus 2011
Glacier NP

25 augustus 2011
St. Mary -
Waterton Park

26 augustus 2011
Waterton Park -
Pincher Creek

27 augustus 2011
Pincher Creek

28 augustus 2011
Pincher Creek -
Calgary

29 augustus 2011
Calgary

30 augustus 2011
Calgary

31 augustus 2011
Calgary

1-2 september 2011
Calgary -
Amsterdam


De allerlaatste ochtend in onze camper! We proppen alle spullen in onze koffers. Niet echt netjes ofzo, het is toch maar alleen voor het verplaatsen naar het hotel! Ik en Richard maken de camper schoon en J&N zijn wat 'hangerig en zeurderig'. Snap ik ook wel, Jort wilde nog niet weg en Niels wilde nog zwemmen. Hij is met sprongen vooruit gegaan. We laten hem steeds zonder bandjes zwemmen en zo oefent hij uren en uren de zwemslagen, gaat "duiken" (=onder water zwemmen) en vindt het prachtig. Jort zwemt met hele prachtige zwemslagen en is er nog steeds net zo dol op als jaren geleden. We hebben 'torpedo's' gekocht. Van die plastic torpedootjes die door het water schieten en die je dan weer op kan duiken en licht geven. Absoluut geen miskoop geweest! We gooien nog wat spul weg en ik maak drie zakjes. Een met allemaal gekregen speelgoedjes (o.a. bij Mc Donalds, maar je krijgt overal wat) voor de voedselbank, een zak met overgebleven etenswaren die nog dicht zijn voor de voedselbank en wat dan nog overblijft voor andere campeerders (afwasmiddel, peper, zout en thee).



We rijden tenslotte terug naar de camperverhuurder en daar is het druk! We dachten al dat we laat waren (10 minuten voordat we binnen moesten zijn), maar na ons kwam de een na de ander binnenrijden. Inleveren ging heel snel, alles was goed en we konden ook vrij snel instappen in de bus die ons naar het hotel bracht. Bij het hotel was onze kamer gelukkig al schoon en dus zo rond kwart voor een 's middags lag Richard languit op een heerlijk bed met genoeg kussens voor zijn been en lag ik weer in het zwembad. Gelukkig was er ook weer een hottub, daar kan ik het ook wel even volhouden!



We zitten dichtbij de luchthaven en 's middags maar besloten om daar even rond te lopen, wat eten te halen en even het openbaar vervoer te verkennen. Het gaat toch altijd weer anders dan je denkt. De chauffeur heeft geen wisselgeld en je kunt alleen gepast betalen. Dit geld gooi je in een glazen kistje en dan is het goed. Ik had niet genoeg, maar we mochten gewoon mee. Op de luchthaven aangekomen, gingen de boys gelijk klauteren en klimmen in een soort speelplaats. Wij hingen wat rond, het is geen Schiphol en er was niet zoveel te doen.


     

Uiteindelijk een ijsje gehaald en weer met de bus mee. Bij onze halte is ook een Italiaans restaurant waar je ook af kunt halen en we bestellen daar 1,5 pizza en een salade. Ondertussen loop ik met Jort en Niels terug naar het hotel (3 blokken, maar is toch al snel weer een heel eind) en Richard wacht op onze bestelling.

Na het superlekkere eten: weer zwemmen! Richard gaat bij het bad zitten en ik ga fitnessen. Als ik klaar ben, duik ik weer de hottub in en gaat Richard terug naar de kamer. Ik wacht tot ze echt moe zijn en we gaan heerlijk op bed liggen.

Voor allebei heb ik de vorige keer een klein fotoboekje gemaakt met daarin de dingen die ze zelf erg mooi, leuk, grappig vonden. Ook dit is Jort niet vergeten, maar hij wil het dit keer zelf maken. We hebben snel internet en de software van de Hema is snel gedownload. Samen bekijken we de foto's en geeft hij aan wat erin mag. Bijzonder om te zien wat hij uitkiest. Vooral veel foto's met bergen, beren en meren. Ik maak het fotoboek en Jort keurt het goed. Dus over een paar dagen ligt zijn fotoboek al op de mat! Morgen ga ik met Niels hetzelfde doen.


Aantal kilometers gereden: 38 (2.963 totaal)
Aantal foto's gemaakt: 16 (1.502 totaal)






Click for Amsterdam, Nederland Forecast
Amsterdam


Click for Calgary, Alberta Forecast Calgary