Roman bath in Bath (World Heritage Site)

30 april 2010     Duinkerken - Dover - Bath





29 april 2010
Itens -
Duinkerken

30 april 2010
Duinkerken -
Dover - Bath

1 mei 2010
Bath

2 mei 2010
Bath -
St Briavels

3 mei 2010
St Briavels -
Ross-on-Wye

4 mei 2010
Ross-on-Wye

5 mei 2010
Ross-on-Wye

6 mei 2010
Ross-on-Wye -
Maidenhead

7 mei 2010
Maidenhead

8 mei 2010
Maidenhead -
Canterbury

9 mei 2010
Canterbury -
Itens


Vanacht niet al te best geslapen. Op de kamer was een smal (Frans) bed met daarboven een eenpersoons bed. Niels moest dus tussen ons in liggen en daarvoor was eigenlijk geen ruimte. Het was ook nog eens erg warm. Nou ja, 's morgens om zes uur op om op tijd bij de ferry te zijn. Een klein half uurtje rijden en daar lag de boot al. Voor Jort en Niels superspannend om de boot op te rijden. Ze mochten voorin zitten en konden alles goed zien. Op de boot waren leuke speelplekken en ze hebben gelijk vriendjes gemaakt.

Na zo'n anderhalf uur varen zagen we de krijtrotsen van Dover al opdoemen. We hadden goed zicht bij een panoramaraam en zagen veel andere boten/ferry's naar de haven gaan. In Engeland was het heel even wennen met auto rijden aan de linkerkant. Na tien minuten de vaart erin en richting Bath; zo'n drie uur rijden.

In Bath wilde Jort zo snel mogelijk naar een supermarkt om lego te kopen. Grote ketens als ASDA en Walmart zijn er jammer genoeg niet en de supermarkten die we wel vonden hadden geen lego. Jort was terleurgesteld maar toen we bij het hostel aankwamen was alles vergeten. Het is een heel mooi groot en oud pand waar we slapen.



Voor Jort en Niels is zo'n hostel echt ideaal. Allemaal verschillende trappen en sluipdoor routes waar ze zonder problemen kunnen rondlopen. Machtig interessant om te kijken waar die ene trap nu weer heengaat. En je kunt sneller in de lounge komen als je door de keuken en de dinerroom loopt. En in die lounge (zitkamer) is allemaal speelgoed te vinden. Vaak wat oud en versleten maar ach, in elk hostel is weer iets anders te vinden.



Ze hebben daar de rest van de middag lekker gespeeld. Ook 's avonds zijn we niet meer weggeweest. Het reizen is toch vermoeiend en Jort en Niels zijn moe. We eten maar in het hostel. Marloes fish & chips en Richard een hamburger (letterlijk niet te behappen omdat ie zo dik is) en patat. Voor de jongens kip en patat. Daarna lekker slapen. Ook Niels mag vandaag boven op het stapelbed slapen.