Stonehenge

1 mei 2010     Bath





29 april 2010
Itens -
Duinkerken

30 april 2010
Duinkerken -
Dover - Bath

1 mei 2010
Bath

2 mei 2010
Bath -
St Briavels

3 mei 2010
St Briavels -
Ross-on-Wye

4 mei 2010
Ross-on-Wye

5 mei 2010
Ross-on-Wye

6 mei 2010
Ross-on-Wye -
Maidenhead

7 mei 2010
Maidenhead

8 mei 2010
Maidenhead -
Canterbury

9 mei 2010
Canterbury -
Itens


Vanmorgen rond zes uur opgestaan, niet zo heel gek met een uur tijdsverschil. We ontbijten op onze kamer en gaan daarna spelen in de lounge. Rond een uur of negen nemen we de bus naar het centrum van Bath. Een gezellige oude stad, met veel winkels. Heel toeristisch, overal kunstenaars op straat. Jort is onder de indruk van twee acrobaten met een fakkel. Ze 'kammen' hun haren met een brandende fakkel en de ene dooft z'n fakkel door hem in zijn broek te stoppen.



Daarna op zoek naar een speelgoedzaak. Mark en Spencers is een grote winkel met roltrappen en op de bovenste verdieping hebben ze een beetje speelgoed met 1 soort lego. Beetje karig; dan maar op zoek naar een andere speelgoedzaak. Eindelijk gevonden maar die had zoveel dat Jort niet wist wat ie moest kopen en maar voor de dozen bleef drentelen. Niels had geen problemen met zoeken. Hij had het al dagen over lego-racers en die waren daar gelukkig. Het zijn lego-auto's die je met een luchtpompje weg kan laten schieten.



Jort kiest toch maar voor de bulldozer bij M&S. Op straat moest de doos lego uit de zak en hij liep de hele weg ermee te koop. Thuis snel opengemaakt en begonnen te bouwen.



De rest van de middag brengen we door in het hostel. Marloes is nos steeds niet fit (ontsteking in de mond) en gaat slapen. We eten weer in het restaurant van het hostel en laten het ons weer goed smaken!