Ross-on-Wye

5 mei 2010     Ross-on-Wye





29 april 2010
Itens -
Duinkerken

30 april 2010
Duinkerken -
Dover - Bath

1 mei 2010
Bath

2 mei 2010
Bath -
St Briavels

3 mei 2010
St Briavels -
Ross-on-Wye

4 mei 2010
Ross-on-Wye

5 mei 2010
Ross-on-Wye

6 mei 2010
Ross-on-Wye -
Maidenhead

7 mei 2010
Maidenhead

8 mei 2010
Maidenhead -
Canterbury

9 mei 2010
Canterbury -
Itens


Vandaag gaan we naar Glouchester, een wat grotere stad in de buurt. Er is een outlet-center en daar wil Marloes graag even kijken. Helaas is het niet vergelijkbaar met Batavia-stad of iets dergelijks. Het is groot genoeg maar de winkels spreken ons niet aan. We kopen er dan ook niets. Dan maar naar het centrum van de stad. We kopen dagkaarten voor de bus. Die kunnen we later op de dag nog wel weer gebruiken.

In het centrum kijken we even rond en eten bij de Mc Donalds. De drakenverzameling (actie van de maand) is bijna compleet. De jongens krijgen in de MD een helium-ballon die mooi naar boven zweeft als je 'm loslaat. Super interessant en we besluiten dan ook maar de ballon vast te binden aan hun pols.

Na het rondlopen in het centrum komt de dagkaart van pas. We pakken de eerste de beste dubbeldekker en rijden de hele route bovenin op de voorste rij mee. De ballonnen tegen het plafond en daar gaan we. Jort en Niels vinden het gewelding en wij dus ook.





Na de busrit van een klein uur gaan we weer naar huis. Daar doen we nog een paar proefjes met de ballonnen. Door takjes er aan te binden proberen we de ballon in de lucht te laten zweven zonder dat ie wegvliegt. Veel plezier als de wind de ballon oppakt en 'm op het dak parkeert. Daar gaat ie steeds weer naar boven en naar beneden totdat ie weer van het dak valt en we weer opnieuw kunnen beginnen. Helaas eindigt de reis in een hoge boom maar volgend jaar gaan we kijken of iet er nog hangt :-)

Nog even tv kijken en dan is het al weer bedtijd. Marloes en ik lezen nog even en gaan ook niet al te laat op bed. Het zijn vermoeiende dagen geweest.



Foto links: met de trap omhoog onze kamer en links de keuken.
Foto rechts: het laatste deel van het pad naar ons YHA.