Legoland Windsor

7 mei 2010     Maidenhead





29 april 2010
Itens -
Duinkerken

30 april 2010
Duinkerken -
Dover - Bath

1 mei 2010
Bath

2 mei 2010
Bath -
St Briavels

3 mei 2010
St Briavels -
Ross-on-Wye

4 mei 2010
Ross-on-Wye

5 mei 2010
Ross-on-Wye

6 mei 2010
Ross-on-Wye -
Maidenhead

7 mei 2010
Maidenhead

8 mei 2010
Maidenhead -
Canterbury

9 mei 2010
Canterbury -
Itens


Ondanks dat de mannen laat op bed waren, zijn ze vanochtend weer om zes uur op. We hadden beloofd dat ze vanmorgen in het zwembad van het hotel mochten zwemmen dus lagen we rond zevenen in het bad. Het was niet een groot zwembad en het moest gedeeld worden met dames die rondjes zwemmen. Rustig aan dus maar ze blijven het heerlijk vinden. Gelijk uit het zwembad naar het zeer uitgebreide en luxe ontbijtbuffet. Ik kan niet van de gebakken spek met eieren blijven en Marloes ziet allemaal fruitvarianten niet over het hoofd. Ook Jort en Niels laten het zich goed smaken.

Rond tienen (openingstijd) komen we weer in Legoland. Het parkeerterrein is opvallend rustig en ook in het park nog niet veel mensen. Snel besluiten we een aantal grotere attracties te doen voordat het drukker wordt. Het wordt echter amper drukker. In de meeste attracties kun je blijven zitten omdat geen andere mensen staan te wachten. We kunnen dus mooi met wildwaterbanen, schommelende schepen en achtbanen mee, zo vaak als we willen. Jort en Niels durven veel meer dan gisteren. Zelfs Niels durft in een grote achtbaan en wil daarna gelijk nog een keer. Marloes is degene die het er het snelst genoeg van krijgt. Ook gaan we met de brandweerwagen een brand blussen en gaan Jort en Niels in de graafmachines.







We besluiten om niet te laat weg te gaan (15.00 uur). In het hotel kunnen ze rustig bijkomen bij de tv en daarna vroeg op bed. Ook wij volgen niet heel veel later.