Gebrandschilderd raam in Canterbury Cathedral

8 mei 2010     Maidenhead - Canterbury





29 april 2010
Itens -
Duinkerken

30 april 2010
Duinkerken -
Dover - Bath

1 mei 2010
Bath

2 mei 2010
Bath -
St Briavels

3 mei 2010
St Briavels -
Ross-on-Wye

4 mei 2010
Ross-on-Wye

5 mei 2010
Ross-on-Wye

6 mei 2010
Ross-on-Wye -
Maidenhead

7 mei 2010
Maidenhead

8 mei 2010
Maidenhead -
Canterbury

9 mei 2010
Canterbury -
Itens


Net als gisteren begint onze dag met zwemmen en ontbijten. Marloes slaat het zwemmen een keertje over en gaat de koffers vast pakken. Na het eten rijden we naar Windsor Castle. Na te zijn opgelicht bij het parkeren :-) lopen we naar het kasteel. De vlag hangt uit dus we nemen aan dat de koningin thuis is. Marloes en ik hebben wel zin om naar binnen te gaan maar vooal Jort is erg moe en heeft geen zin in lopen. Ook staan er honderden mensen te wachten om naar binnen te kunnen. We vinden het te druk en maken alleen wat foto's van de buitenkant.





Op naar Canterbury; zo'n twee uur rijden. Nadat we hebben ingeboekt in het YHA in Canterbury, het huis hebben verkend en wat hebben gegeten, gaan we met de bus naar het centrum. Een mooi oud centrum met leuke winkels en pubs. Midden in het centrum collecteren brandweermensen voor brandwondenhulp. Jort en Niels geven al onze muntjes die we nog hebben en mogen als tegenprestatie in de brandweerauto. Helmen op en daar zitten ze. Geweldig ....





We willen eigenlijk de kathedraal bekijken maar vandaag mag je pas vanaf kwart over vier naar binnen. Dat is eigenlijk te laat. We gaan koffie drinken met cupcakes en nemen de bus weer terug naar het hostel. We eten in het YHA en zijn dan allemaal moe geworden!